Akit'e Bombalı Saldırı Düzenlendi

Daha önce PKK'lılar tarafından bombalı saldırıya uğrayan gazetemiz binasına dün gece de kimliği belirsiz kişilerce benzer bir saldırı düzenlendi

Gece saat 00:30 sularında gerçekleştiği ifade edilen saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, sesten etkilenen çevre sakinleri panik yaşadı.

Saldırı girişimine şahit olan vatandaşlardan ve güvenlik görevlilerinden edinilen bilgiye göre; gazete binasında gece saatlerinde iki ayrı patlama sesi duyuldu.

Üç ya da dört kişi oldukları belirtilen saldırganların araçla gazete binası önüne yaklaştıkları ve ellerindeki bombayı bırakıp alandan uzaklaştıkları belirtildi.

Polis ise gazete binasında saat 02:00 sularında incelemelerde bulundu.

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!