Akit TV'de Ezber Bozan İran ve Hizbullah Sözleri

Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, Kasım Süleymani suikasti sonrası yapılan TV programında İran ve Hizbullah'a yönelik medyatik karamalara yanıt veriyor.

Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, Kasım Süleymani suikasti sonrası yapılan TV programında İran’ın ABD’nin giremediği tek ülke olduğunu ve 1979 İslam Devrimi ile birlikte İsrail’i ülkeden kovup İsrail Büyükelçiliği’ni Filistin Büyükelçiliği’ne çevirdiğini söylüyor.

Coşkun, İran’ın etrafının tamamen Amerikan üsleriyle donatılmasının bir tesadüf olmadığını söylerken ‘Bu üslerin Sünni ülkelerde olması Sünni dünya için bir utançtır’ yorumunu yapıyor.

Coşkun, Hizbullah’ın İsrail’i tarihinde dize getiren tek örgüt olduğunu ve İran’ın İsrail’i tanımayan ender ülkelerden olduğunu dile getirerek ‘Bir Müslüman olarak ben bununla gurur duyarım’ diye ekliyor.

Güncel Haberleri

Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!
Erdoğan: Sünnilik ya da Şiilik diye bir dinimiz yok, tek dinimiz İslam