AK Parti'de MKYK Toplantısı Bitti

AK Parti MYK toplantısı sonrasında alınan kararlarla ilgili Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mehmet Fırat açıklama yaptı: Kriz fırsata dönüşecek. Türkiye kazanacak.

Toplantı sonrasında gelen ilk açıklamalara göre, toplantıda demokratikleşme paketinin öncelikli olarak ele alınmasına karar verildi. Parti kapatmayla ilgili paketin daha sonra gündeme geleceği kaydedildi.

Partinin kapatılmasıyla ilgili davanın tartışıldığı 6 saatlik AK Parti MYK toplantısı sonrası Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat açıklama yaptı. İşte Fırat'ın açıklamaları:

İnanıyoruz siyaset kurumunun görevini yerine getirmesi halinde Türkiye olumsuz sonuçlardan kurtulmakla birlikte daha da güçlenmeyi başaracaktır.

Kazanan hukuk sistemimiz olacak, kazanan demokrasi ve memleketimiz olacaktır.
AK Parti olarak bundan sonra kayıkçı kavgalarının içinde olmayacağız. Umuyoruz ki milletimiz de bizimle aynı fikirde olacaktır.

Güncel Haberleri

Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?