"Ak Parti Kapatılabilir"

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yeni bir partinin kurulmasının gündeme geldiğini ileri sürdü.

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yeni bir partinin kurulmasının gündeme geldiğini ileri sürdü.

16 Nisan referandumun ardından AK Parti'de bir tasfiye dalgasının yaşanacağını iddia eden Yavuz, "Referandum sonrası iktidar partisinde bir değişimden hatta 'partiyi yeniden kapatıp, açmaktan' bile bahsediliyor!" dedi.

İşte Ahmet Yavuz'un 'Bana yeni bir parti kurdurtmayın!' başlıklı yazısı:

"Az kaldı. Şu referandum hengamesi bir geçsin. Nisan'dan itibaren çarşı karışacak! Neden mi? Kaynaklarım beni yanıltmıyorsa eğer başlıktaki cümleler, Külliye'nin koridorlarında yankılanmış!

Gerekçesi ise 15 Temmuz'a rağmen, partide ve kabinede bazılarının 'mücadelede ayak sürümesi' imiş!

"AK PARTİ'Yİ KAPATIP, AÇMAKTAN..."

16 Nisan sonrası iktidar partisinde bir değişimden, sıkı bir tasfiyeden, hatta hatta 'partiyi yeniden kapatıp, açmaktan' bile bahsediliyor!

Siz bakmayın Başbakan'ın, 'FETÖ'nün siyasi ayağı yok. Gereken temizlik yapıldı' açıklamalarına! 17/25 Aralık'tan sonra; iktidar içindeki ve MHP'deki FETÖ sempatizanlarına da tırpan atılması gündemde!"

 

Güncel Haberleri

Asgari ücrette zam oranı belli oldu
Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı