Saffet Arıkan Bedük DP 'den istifa etti. Bedük Ankara 2. Bölge'de Sinan Aygün'den sonra ikinci sırada aday gösterilmişti.
DP Genel Başkan Yardımcısı Binhan Oğuz da milletvekili adaylığından istifa etti.
Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi : "Milletimizin kaderini doğrudan ilgilendiren bir genel seçim yarışında, Türkiye"yi içinde bulunduğu bütün sıkıntılardan kurtarmak adına her geçen gün daha çok umut vadeden ve hem Büyük Atatürk"ün emanetlerine layık, hem de halkın takdirine mahzar olabilecek kadroların, milletimize izah edilmesi ve DP"nin tarihi misyonu ile bağdaştırılması imkansız bir anlaşıp ile göz ardı edildiğine üzülerek kanat getirdiğim için, DP milletvekili adaylığından istifa ediyorum."
haber7
Ağar, Yandı Keten Helvalarda
DP'de istifa depremi sürüyor. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük ve DP Binhan Oğuz, milletvekili adaylığından istifa ettiler..
Güncel Haberleri
İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı