Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde akşam ezanı dört dakika önce okununca bir çok vatandaş orucunu zamanından önce açtı. Ezanın erken okunmasına Afşinliler büyük tepki gösterdi.
Ezanın erken okunması nedeniyle orucunu zamanından önce açan Ercan Kalay isimli vatandaş, "Daha önce de top erken atılmıştı. O yüzden ezanı beklemiştik. Ama bu sefer ezan dört dakika erken okunmuş. Ben fark edemedim orucumu açtım. Fakat çarşıya çıktığımda arkadaşlarım ezanın erken okunduğunu söyledi." şeklinde konuştu.
Afşin İlçe Müftü Vekili Ramazan Tolon, ezanın erken okunup okunmadığını araştırdıklarını belirterek, "Erken okunmuşsa orucunu açan vatandaşlarımız kaza yaparak tekrar tutması gerekir." dedi.
Afşin'de Oruç Kazaya Kaldı
Afşin'de ezan 4 dakika önce okuyunca vatandaşlar pek çoğu iftarı erken yaptı. Müftü orucunu erken açanların yeniden kaza etmeleri gerektiğini söyledi.
Güncel Haberleri
İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı