Afganistan'ın güneyinde Afgan ve ABD önderliğindeki koalisyon güçleriyle mucahidler arasında çıkan 3 ayrı çatışmada 20 direnişci şehid olurken 1 polis öldü.
Yetkililer, dün militanların, Gazni vilayetindeki en az üç polis kontrol noktasına operasyon düzenlediğini, saldırılarda 13 mucahid şehdi, 1 polisin öldüğünü belirtti.
Zabil vilayetinin Şahcoy bölgesinde de Afgan ve koalisyon güçleriyle mucahidler arasında dün çıkan çatışmalarda 7 mucahidin öldüğü, 6'sının yaralandığı kaydedildi.
Tevhid Haber
Afgan Dağları 20 Yiğidi Daha Bağrına Bastı
Afganistan'ın güneyinde Afgan ve ABD önderliğindeki koalisyon güçleriyle mucahidler arasında çıkan 3 ayrı çatışmada
Afganistan Haberleri
Kızılhaç: Afganistan'da acil yardıma ihtiyaç var
Afganistan'da Bombalı Saldırı!
Tekfirci Teröristler Katliam Yaptı!
Muttaki: Afganistan'da Şiiler ve Sünniler arasında nifak yaratma çabaları başarısızlıkla sonuçlanmıştır
Moskova’dan Flaş Taliban Kararı