'5000 GÖNÜLLÜ ÜLKÜCÜ KERKÜK'E GİTMEYİ BEKLİYOR'

Bahçeli'nin AK Parti hükümetine eleştiriler de yönelttiği açıklaması şöyle:

Bahçeli'nin AK Parti hükümetine eleştiriler de yönelttiği açıklaması şöyle:

Türkiye'nin askeri, ekonomik, siyasi ve diplomatik caydırıcılık vasıflarını kullanma ihtimal ve ilanının dikkate alınmaması bir diğer ağır sorundur. 
'MANEVRA ALANINI GENİŞLETTİLER'

Devlet yönetiminden yapılan kafa karıştırıcı ve çelişkili açıklamalar Barzani'nin değirmenine adeta su taşımış, elini güçlendirmiş, manevra alanını genişletmiştir. 
'SOMUT MÜCADELE ŞUURUNA DÖNÜŞMEDİ'

Ekonomik yaptırımlardan askeri müdahale seçeneklerine kadar her ihtimalin masada olduğunun söylenmesi şu ana kadar somut bir mücadele şuuruna maalesef dönüşmemiştir.
'BARZANİ YANMAYI GÖZE ALDI'

Barzani ateşle oynamayı göze almışsa, yanmayı da göze almıştır.
'5000 GÖNÜLLÜ ÜLKÜCÜ KERKÜK'E GİTMEYİ BEKLİYOR'


En az beş 5000 ülkücü gönüllü, başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir, acı verici etnik soykırıma, vatansızlığa da asla terk edilmeyeceklerdir. Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senettir.

Güncel Haberleri

Asgari ücrette zam oranı belli oldu
Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı