100. Günde 24 Bin Can...

Gazze Şeridi'ndeki saldırının 100 günde sonucu: Yüzde 70'i çocuk ve kadın olmak üzere 23 bin 900'den fazla şehit.

Pazar günü, Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref El Kudra, İsrail'in Gazze Şeridi sakinlerine yönelik acımasız saldırganlığı ve soykırımı kurbanlarının sayısının ayrıntılı bir envanterini, 100. günde sundu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırısının 100'üncü gününde işgalcilerin güvenli aileleriyle birlikte yerleşim alanlarını kasten yok ettiğini söyleyen Al-Qudra, işgal güçlerinin sağlık sistemini kasten tahrip ettiğini ve altyapısını tamamen çökünceye kadar yok ettiğini belirtti.

İşgalin bilinçli olarak 150 sağlık kuruluşunu hedef aldığını, 30 hastane ve 53 sağlık ocağını hizmet dışı bıraktığını, 121'den fazla ambulansın imha edildiğini sözlerine ekledi.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti