Yemen: Suudi Liderliğindeki Koalisyon Sanaa ve Havaalanını Hedef Aldı

Yemen: Suudi Liderliğindeki Koalisyon Sanaa ve Havaalanını Hedef Aldı

Suudi liderliğindeki saldırganlık koalisyonu, herhangi bir sivili düşünmeden yoğun hava saldırılarıyla bir kez daha Sana Uluslararası Havalimanı'nı hedef alıyor.

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

Al Mayadeen muhabiri, "Suudi liderliğindeki koalisyon savaş uçaklarının Sanaa Uluslararası Havalimanı'na hava saldırıları düzenlediğini ve ardından Yemen hava sahasında yoğun uçuşlar gerçekleştirdiğini" bildirdi.

SABA haber ajansı, "ABD-Suudi saldırganlığının savaş uçaklarının bugün başkent Sanaa'ya beş baskın düzenlediğini" söyledi.

Bugün erken saatlerde , Yemen'in kuzeydoğusundaki Marib Valiliği'nin güneydoğusundaki Bayhan İlçesi'nde Suudi liderliğindeki koalisyonun düzenlediği hava saldırısında biri çocuk beş sivil öldü.

Sanaa'daki resmi SABA haber ajansı, "Suudi saldırganlığının savaş uçakları, Marib'in Harib Bölgesi'ndeki ana yol üzerinde bir Yemen vatandaşına ait bir arabayı hedef alarak, iki oğluyla birlikte seyehat eden bir babanın ölümüne yol açtı

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyona ait savaş uçaklarının Sanaa'nın El Libi yerleşim bölgesinde gece yarısı gerçekleştirdiği bir başka katliamda da şehit sayısı 23'e ulaştı .