Washington Post'dan "Görüşmeler Başladı" Avuntusu

Washington Post'dan "Görüşmeler Başladı" Avuntusu

Siyonist medyanın ABD ayağı avuntu haberlerle orta yolculuğu oynarken elden gelen yapılıyor algısı ile zalime zaman kazandırmaya devam ediyor. WP'nin haberi şöyle;

Washington Post'un Cumartesi günü konuyla ilgili bilgi sahibi kaynaklardan alıntı yaptığı haberine göre, ABD, İsrail ve Hamas, Gazze'de rehin tutulan düzinelerce kadın ve çocuğun çatışmalara beş günlük bir ara verilmesi karşılığında serbest bırakılmasını sağlayacak geçici bir anlaşma üzerinde görüşüyor.

Post'un haberine göre, ayrıntılı, altı sayfalık anlaşmanın bir parçası olarak, tüm taraflar muharebe operasyonlarını en az beş gün süreyle dondururken, "başlangıçta her 24 saatte 50 veya daha fazla rehinenin daha küçük gruplar halinde serbest bırakılması" öngörülüyor .

Siyonist yetkililere göre Hamas, 7 Ekim'de İsrail'de 1.200 kişinin ölümüne yol açan saldırı sırasında yaklaşık 240 kişiyi rehin aldı.

Gazze'deki Filistin hükümetine göre, ordunun aralıksız hava ve kara harekâtı o günden bu yana 12.300 kişiyi şehit etti Bunların arasında 5.000'den fazlası çocuk da var.

Kaynak:tevhidhaber

Kaynak:Haber Kaynağı