Trump'ın Avukatı İranlı  Muhaliflerle Talimat Verdi !

Trump'ın Avukatı İranlı Muhaliflerle Talimat Verdi !

İran'daki rejime muhalif bir tavır takınan ve rejimin değişmesi adına çalışmalarda bulunan Özgür İran Hareketi'nin Fransa'da düzenlediği toplantıya ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı ve eski New York belediye başkanı Rudy Giuliani de katıldı.

İran'daki rejime muhalif bir tavır takınan ve rejimin değişmesi adına çalışmalarda bulunan Özgür İran Hareketi, Fransa'nın başkenti Paris'te bir toplantı düzenledi.
 
İran'a dış müdahalede bulunulmasını isteyen demeçleriyle tanınan Meryem Rajavi liderliğindeki Özgür İran Hareketi'nin düzenlediği toplantıya ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı ve eski New York belediye başkanı Rudy Giuliani de katıldı.
 
Yaklaşık 4 bin kişiye hitap eden Giuliani, İran'daki rejimin değiştirilmesini istedi.
 
Giulianı şunları söyledi:
 
"Artık gerçekten İran'daki rejimin sonunun yaklaştığını görebiliyoruz. Mollalar gitmeli. Dini lider gitmeli. Yerlerine Recavi'nin temsil ettiği demokratik bir hükümet gelmeli. Özgürlüğe çok az kaldı… Seneye bu toplantının Tahran'da düzenlenmesini istiyorum!"
 
Ekonomik izolasyonun İran hükümetinin düşmesini sağlayacağını savunan Giuliani "En büyük ekonomik güçler sizinle iş yapmayı bırakırsa çökersiniz… Yaptırımlar daha, daha ve daha fazla artırılacak" ifadelerini kullandı.