Suud'dan Soma Açıklaması Duyan Var mı ?

Suud'dan Soma Açıklaması Duyan Var mı ?

Soma'da yaşanan elim kazanın ardından, tüm dünyada Türkiye'ye taziye mesajları ve destek olma talepleri iletilirken Kabe'nin yönetimini elinde bulunduran "Küresel Belamiyet" makamındaki Suud'dan ses çıkmadı...

Tevhidhaber

Konu mazlumlar olunca en son akla gelen ülkelerden olan Suud rejimi firavuni sistemin "Küresel Belamiyet" görevini yine layıkıyla yerine getirdi.

301 işçinin hayatını kaybettiği faciadan sonra Türkiye'ye birçok ülkeden taziye mesajları ve destek talepleri iletilirken Suud'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kabe"nin ve diğer kutsal bölgelerin hürmetinden nemalanarak dünyada Müslümanlara karşı oynanan kirli oyunlarda efendilerinin verdiği görevi layıkıyla yerine getiren Harici-Tekfirci Suud yönetimi yine belamlığını konuşturdu.

Aralarında, Tunus, Katar,Filistin, Azerbaycan, Kosova, Romanya ve Pakistan'ın bulunduğu onlarca ülkenin yöneticileri en azından üzüntülerini belirtirken, kimi ülkeler yas ilan edip kimileri de yardım etme talebinde bulunmuşlardı.

Mısır'da alçakça darbeyle görevinden uzaklaştırılan Mursi ve halkına yapılan zulüm,cinayet ve baskıların sorumlusu Cunta rejimine verdiği destekten bildiğimiz, Filistin'de siyonist rejimin cinayetlerine karşı bırakın ses çıkarmayı açıktan açığa destek çıkıp direnişçileri suçlamalarından tanıdığımız, Tüm dünyada mazlumlara karşı, emperyalist saldırılara aldırış etmeyerek Kabe işgalcisi Suud rejiminden başka ne beklenebilirdi ki ?

Kaynak:Haber Kaynağı