Suriye Dışişleri Bakanı Ziyartlerini Sürdürüyor

Suriye Dışişleri Bakanı Ziyartlerini Sürdürüyor

Suriye Dışişleri Bakanı ikili ilişkileri güçlendirmek amacıyla Cezayir'i ziyaret ediyor

Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mekdad, iki ülke arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek amacıyla Cezayir yönetimiyle temaslarda bulunacağı resmi bir ziyaret için Cezayir'e geldi.

Al-Miqdad, Cezayir'e vardığında düzenlediği basın toplantısında, "Suriye'nin Cezayir ile güçlü ilişkileri olduğunu ve Cezayir liderliğinin her zamanki gibi Suriye'nin yanında olduğunu ve Cezayir ile istişarelerin asla kesintiye uğramadığını" belirterek, ilişkileri güçlendirme ve gelişme çağrısında bulundu.

Suriye Haber Ajansı "SANA" ise Al-Mikdad'ın Cezayir'in başkenti Cezayir'e resmi bir ziyaret başlattığını ve bu ziyarette Cezayir liderliğiyle ikili ilişkileri güçlendirmek amacıyla son gelişmeleri ve son gelişmeleri ele almak amacıyla görüşmelerde bulunacağını bildirdi.

Bakan Al-Mikdad'a Arap İşleri Dairesi Başkanı Büyükelçi Riyad Abbas, Bakanlık Müdürü Jamal Najib ve Bakanlıktan İhsan Al-Rumman eşlik ediyor.

Al-Miqdad'ın Cezayir ziyareti , Suudi Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan'ın iki ülke arasındaki ikili ilişkileri görüşmek üzere daveti kapsamında 12 yıldan uzun bir süredir ilk kez Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin ardından geldi

KAYNAK: TEVHİDHABER