Filistin Halk Kurtuluş Cephesi: Direnişin Taleplerinde Hemfikiriz

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi: Direnişin Taleplerinde Hemfikiriz

Sol Görüşlü Filistin Halk Kurtuluş Cephesi: Denişin Taleplerinde Hemfikiriz

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) Cuma günü direnişin taleplerinin net olduğunu teyit etti: saldırının tamamen durdurulması, işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nden çekilmesi, gerçek bir takas anlaşması ve yerlerinden edilen tüm kişilerin yerlerinden edildikleri evlerine geri dönmesi gerektiğini belirtti.

FHKC yaptığı basın açıklamasında "tüm direniş grupları arasında tam ve sürekli bir koordinasyon olduğunu" ve "direnişin talepleri konusunda bir fikir birliği bulunduğunu" da sözlerine ekledi.

"İşgal bu haklı taleplere boyun eğmediği sürece müzakerelerde ilerleme kaydedilmeyecektir" diyen Cephe, "topun şu anda, başta düşman Başbakan Benjamin Netanyahu olmak üzere, dar siyasi hesaplar uğruna bu taleplere yanıt vermek istemeyen ve hala ikircikli ve uzlaşmaz olan işgalcinin sahasında olduğunu" kaydetti.

Cephe, direniş gruplarının "tüm seçeneklerle ve her türlü saha gelişmesiyle ilgilenmeye, Filistin halkını savunmaya ve özellikle Refah'a yönelik her türlü Siyonist saldırganlığa karşı koymaya hazır olduğunu" vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı