Son Dakika  Ramallah'ın Batısında Direniş Operasyonu !    İşte Operasyonun Ayrıntıları

Son Dakika Ramallah'ın Batısında Direniş Operasyonu ! İşte Operasyonun Ayrıntıları

Ramallah'ın batısındaki "Maccabim" kontrol noktası yakınlarında bir kamyonun çarpması sonucu 4 İsrail askeri yaralandı ve İsrail medyası ağır yaralılar olduğunu bildirdi.

Ramallah'ın batısındaki "Maccabim" kontrol noktası yakınlarında bu sabah perşembe sabahı gerçekleştirilen kamyonun çarpması sonucu ikisi ağır 4 İsrail askeri yaralandı Operasyonu gerçekleştiren direnişci ise şehid oldu .

İsrail medyası da, arabanın üzerinden geçme saldırısında yaralananlardan ikisinin durumunun ağır olduğunu bildirerek, "yaralılardan birinin durumunun umutsuz olduğunu" bildirdi.

İsrail işgali, Çarşamba akşamı geç saatlerde Nablus kentinde bir mahalleye düzenlenen baskında direnişçilerin kendi güçlerini patlayıcıyla hedef almasının ardından bir subay ve 3 İsrail askerinin yaralandığını itiraf etti.

Ayrıca dün akşam işgal altındaki Kudüs'ün Musrara mahallesi yakınlarında bir yerleşimci bıçaklandı.

Bıçaklama operasyonunun yapıldığı bölge İsrail'in alarmına tanık oldu ve işgalciler şehrin tren istasyonundaki çalışmaları durdurdu.

İşgal güçleri, Kudüs'ün Beyt Hanina sakini Halid Samer Zaanin (14) isimli Filistinli çocuğa, şehadete yol açan bıçaklı saldırı sonrasında ateş açtı.

21 Ağustos'ta işgal altındaki El Halil kentinde araçlarına ateş açıldıktan sonra bir İsrailli yerleşimci öldürüldü ve bir diğeri de ağır yaralandı.

KAYNAK: TEVHİDHABER