Son Dakika! Direnişçiler Tel Aviv ve Çevresini Füze ile Bombalıyor

Son Dakika! Direnişçiler Tel Aviv ve Çevresini Füze ile Bombalıyor

Filistin direnişi, İsrail'in Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik katliamlarına yanıt olarak İsrail yerleşimlerini füzelerle bombaladığını duyurdu.

Bugün Perşembe günü Filistin direnişi, Gazze Şeridi'ndeki sivillerin hedef alınmasına yanıt olarak işgal altındaki Filistin topraklarına doğru yeni bir füze salvosu başlattı.

Hamas hareketinin askeri kolu olan İzzeddin El Kassam Tugayları, İsrail'in sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak Tel Aviv'in füze bombardımanıyla bombalanacağını duyurdu.

Eş zamanlı olarak İsrail medyası, Tel Aviv, Gush Dan ve orta bölgede sirenlerin çalındığını ve roketlerin Tel Aviv yakınlarındaki Rishon Lezion, Shoham ve Mishmar Hashvaa'ya düştüğünü doğruladığını bildirdi.

İsrail medyası, İsrail'in merkezindeki Petah Tikva'da şiddetli patlamaların duyulduğunu bildirdi.

Filistin direnişi , Mescid-i Aksa Tufanı destanının başlangıcından bu yana üst üste yirminci günde işgal altındaki Filistin topraklarını füze ve havan toplarıyla bombalamaya devam ediyor.

El Kassam Tugayları bugün erken saatlerde Bureij semalarında uçan İsrail helikopterini Sam-7 füzesiyle hedef aldığını duyurdu ve vurulduğunu doğruladı.

Kaynak:Haber Kaynağı