Siyonistler İtiraf Etti: Askerlerimiz Korkup Kaçtı

Siyonistler İtiraf Etti: Askerlerimiz Korkup Kaçtı

“Mescid-i Aksa Tufanı” sırasında İsrail ordusunun üst düzey subayları “korkak” davranıp kaçarken, bazı askerler meslektaşlarına ateş açtı... Bir albay, 7 Ekim'de yaşananların “gizli” ayrıntılarını açıkladı

Emekli İsrailli Albay Avi Weiss, geçtiğimiz Ekim ayında 7 Ekim'de Mescid-i Aksa Tufanı'nda işgal ordusunun üst düzey subaylarının "korkak davrandığını" ve askerleri bırakıp kaçtığı açıkladı. Albay Avi Weiss bu açıklamaları Tov TV adlı Youtube kanalında yaptı.

Weiss, "üst düzey subayların kaçtığını ve kadın ve erkek askerleri geride bıraktığını" doğruladı ve bunun "cephenin moralini etkilediğini" kaydetti.

Ayrıca, 8 İsrail askerinin dost ateşten yaralandığını ve yerleşimcilerin de yaralandığını doğruladı ve örneğin askerlerin elektrik şirketinin iki çalışanını yanlışlıkla vurduğunu söyledi. Bunun “İsrail ordusunda yayılan kaosun bir parçası” olduğuna dikkat çekti.

Kıdemli subayların kaçışına ilişkin bu bilginin güvenilir olup olmadığı sorulduğunda, görüşmecinin röportajda anlattığına göre bu "küçük bir suçlama değil", Weiss "bilgiyi üsteğmen rütbesindeki iki subaydan aldığını" söyledi.

Kaynak:tevhidhaber