Siyonist Medyadan Şok İtiraf!

Siyonist Medyadan Şok İtiraf!

İsrail medyası Hamas'ın hâlâ güçlü olduğunu ve Gazze Şeridi'ni kontrol ettiğini belirtiyor ve ateşkes devam ederse Hamas'ın galip geleceğini belirtiyor .

İsrail medyası bugün cuma günü, daha önce Hamas'ın yasını tutanların "49 gün süren çatışmalardan sonra bugünü görmek zorunda kaldıklarını" doğruladı ve şunu ekledi: "Hamas hâlâ güçlü olduğunu ve Gazze'yi kontrol ettiğini kanıtladı." dedi

Siyonist medya Hamas'ın "diz çöktüğünü" yalanladı ve şunu ekledi: "Maalesef bu cümle henüz çok uzakta." dedi

Siyonist İşgalci Tümgeneral Rezerv İsrail Ziv ise Hamas'ın şu anda çatışmanın devamını durdurmayı başarması halinde "zafer kazanmış olacağını" ifade etti.

İsrail medyasına göre İsrail, Filistinlilerin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki evlerine dönmelerinden korktuğunu da dile getirdi.

İsrail medyasında bu sabahtan bu yana onbinlerce Filistinlinin Gazze Şeridi'nin güneyinden kuzeye geri döndüğü bildirilerek, İsrail "ordunun" onların güney ile kuzey arasında hareket etmesini engellemek için önlemler alacağına işaret edildi.

Bu öğleden sonra, İsrail işgali altındaki Knesset'in Likud Partisi'nden Tali Gottliff, "İsrail'in, Gazze'deki mahkumlardan "tek bir yaşam belirtisi bile almadan" ateşkes anlaşmasındaki her şeyi Hamas'a sağladığını söyledi.

Gottliff şunları ekledi: "Ateşkes saatlerinin kabul edilmesi ve yakıtın getirilmesi Hamas'ı güçlendiren eylemlerdir ve bu da bizim açımızdan zayıflık olarak yorumlanıyor." dedi

KAYNAK: TEVHİDHABER