Siyonist Medya :  Hamas İsrail Askerlerini  Esir Almak İçin Operasyonlar Düzenleyecek

Siyonist Medya : Hamas İsrail Askerlerini Esir Almak İçin Operasyonlar Düzenleyecek

İsrail kanalı: Hamas yeni esaret operasyonları düzenlemeyi planlıyor

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Siyonist Kan kanalı Hamas'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları'nın, İsrail ordusu askerlerini Gazze Şeridi'nin doğu sınırlarında ele geçirmek için bir operasyon planını uygulama çabalarını güçlendirdiğini söyledi.

Esaret operasyonlarının amacının, hareketin belirlediği koşullara göre bir esir takas anlaşması yapmasını sağlayabilecek daha fazla baskı belgesi elde etmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Siyonist kanal El-Kassam planının, İsrail ordusuyla bir askeri savaşta değil, normal bir günde gerçekleştirilecek ani bir operasyonla bir İsrail askerini ele geçirmek olduğunu iddia etti.

Aynı bağlamda, Başbakan Binyamin Netanyahu, hareketin askeri kanadı tarafından yayınlanan video klipte Mengistu'nun birlikte" serbest bırakmak için yardım istemesinin ardından Hamas tarafından tutulan İsrailli tutuklu Abra Mengistu'nun hala hayatta olduğunu doğruladı.

Netanyahu, "Dün başından beri bildiğimiz şeyin teyidini aldık, o da Abra'nın hayatta olduğunu doğruluyoruz . Bu, sağlığı iyi olmayan genç bir adam ve kaderinin sorumluluğu tamamen Hamas'a ait" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı