Siyonist Katil Netanyahu Acil Olarak Ameliyata Alındı !

Siyonist Katil Netanyahu Acil Olarak Ameliyata Alındı !

Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu'nun kalp ameliyatı olduğu ve kalbine pil takıldığı açıklandı. Netanyahu'nun bu hafta Türkiye ve Güney Kıbrıs'a gerçekleştireceği ziyaretleri de ertelendi.

Siyonist İsrail Başbakanlık Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle geçen hafta kalp takip cihazı takılan Netanyahu'nun kalbine, gece de pil takıldı.

Akşam taburcu edilmesi beklenen Netanyahu'nun, bu hafta Türkiye ve Güney Kıbrıs'a gerçekleştireceği ziyaretleri ertelendi.

MECLİS'TEKİ OTURUMLARA KATILACAK

Göreve geldiğinden beri, Yüksek Mahkeme'nin hükümet üzerindeki denetimini kaldıracak yasa tasarısı üzerinde ısrar eden Netanyahu liderliğindeki koalisyon, ülkede ciddi derecede protesto ediliyor.

Bu yasa tasarısı yarın, 2. ve 3. oylama için Meclis Genel Kurulu'na getirilecek. Netanyahu da ameliyat olmasına rağmen kendisi ve koalisyonu için çok önemli olan bu tasarının Meclis'teki Genel Kurul oturumuna katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu ay İsrail ve Filistin liderlerini Ankara'da ağırlayacaklarını söylemişti. Mevkidaşlarıyla yapılacak görüşmelerde iki ülke arasındaki sorunlarla ilgili bazı adımlar atılacağını söyledi. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile İsrail Başbakanı Netanyahu, sırasıyla 25 ve 28 Temmuz'da Türkiye' geleceklerdi

HABER7