Siyonist İsrail'i Kınayan Barcelonalı Futbolcuya Tehdit

Siyonist İsrail'i Kınayan Barcelonalı Futbolcuya Tehdit

Faslı Zalzouli Kudüs'teki Filistinlilerle dayanışma içinde

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İspanyol kulübü Barcelona'nın futbolcusu Faslı Abdel Samad Zalzouli, Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik Siyonist saldırıları kınamasının ardından Siyonistlerden tehditler aldı.

Al-Quds Al-Arabi gazetesi, Zalzouli'nin sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabında hikaye özelliği üzerinden bir Siyonist polisin yanında çocuğuyla birlikte avluda bulunan silahsız bir Filistinli vatandaşa vahşice saldırdığını gösteren bir fotoğraf yayınladı

Zalzouli fotoğrafa "Lanet İsrail" yorumunu yaptı ancak gönderiyi dakikalar sonra sildi.

Fotoğraf silinmiş olsa da, diğer sosyal ağ sitelerinde geniş çapta yayıldı ve takipçilerin hesapları aracılığıyla bu gönderi yüzlerce kez paylaşıldı

Bazı aktivistler, oyuncunun Barcelona'nın baskısı altında gönderiyi sildiğine inanıyor

Zalzouli'nin gönderisi , İbranice "İsrail Hayom" gazetesi de dahil olmak üzere Faslı oyuncuya saldıran birçok Siyonist medya kuruluşunu kızdırdı. Gazete, web sitesinde Zalzouli'nin tutumunu "İsrail'e karşı keskin ve net bir tavır" olarak tanımladı.

,Binlerce Siyonist Faslı oyuncuya saldırdı ve bunlardan bazıları oyuncuya açık tehdit mesajları gönderdi Yorumlardan biri "bacaklarını kırarak oynayamaz" tehdidinde bulunurken, bir diğeri ise "Bunun bedelini ileride ödeyeceksin dedi.