Siyonist İsrail'den Demir Kubbe İtirafı

Siyonist İsrail'den Demir Kubbe İtirafı

İsrail'in "Demir Kubbe" sisteminin başarısızlığı bir kişiyi öldürdü

Siyonist rejimin hava savunma sisteminin Filistin direnişinin roket ve füze saldırılarını püskürtememesinin ardından, Siyonist rejim sözcüsü, sistemin direniş füzelerini engelleme hatası nedeniyle bir İsraillinin öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

Rusya Elium ağının web sitesine göre ISNA'ya göre, Siyonist rejim ordusunun sözcüsü Avikhai Adrei, bu Cuma günü Demir Kubbe sistemindeki "teknik bir arızanın" bir İsraillinin ölümüne neden olduğunu ortaya çıkardı.

Bu olayın detaylarını şöyle açıkladı: "Rakhuvot" şehrine roketler atıldığında Demir Kubbe sisteminde teknik bir arıza meydana geldi ve bu sistem önleme füzeleri ateşledi, ancak fırlatılan füzeyi engelleyemedi ve bu olay bir İsraillinin ölümüne neden oldu.

Siyonist rejim, Gazze Şeridi'nde Salı sabahı başlattığı ve bugüne kadar devam eden ve 30 Filistinlinin şehit olmasına ve onlarca Filistinlinin yaralanmasına yol açan saldırılara başladı.

Siyonistlerin bu suçu, Gazze Şeridi'ndeki Filistin direnişinden kesin bir tepki aldı ve direniş grupları, çarşamba gününden bu yana işgal altındaki topraklara roket saldırılarını gündemlerine aldı.

Kaynak: TEVHİDHABER