Siyonist İsrail  Şam'a Saldırı Düzenledi

Siyonist İsrail Şam'a Saldırı Düzenledi

En yüksek ölü sayısı.. Şam'da yerleşim yerlerini hedef alan şiddetli İsrail bombardımanı sonucu aralarında kadınların da bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti

- Cumartesi günü gece yarısından sonra İsrail'in Şam'da bir yerleşim bölgesine düzenlediği bombalı saldırıda en az ikisi kadın 15 kişi öldü.

Milli Savunma Bakanlığı ise "ön sonuca" göre biri asker 5 kişinin öldüğünü, 15 kişinin de yaralandığını duyurdu.
İsrail, Şam'ın içinde nadiren benzer saldırılar düzenliyor, çünkü saldırıları başkentin dış mahallelerindeki, kırsal kesimlerindeki ve diğer bölgelerdeki askeri noktalarla sınırlı.

Gözlemevi ve resmi medyaya göre bombardıman, esas olarak Şam'ın güneybatısındaki, Suriye başkentinin en prestijli mahallelerinden biri olarak kabul edilen ve askeri, istihbarat ve güvenlik birimlerini içeren Kafr Suseh mahallesini hedef aldı.

Gözlemevi'nin yöneticisi Rami Abdurrahman, AFP'ye yaptığı açıklamada, saldırıda iki kadın da dahil olmak üzere siviller de dahil olmak üzere 15 kişinin öldüğünü belirterek, hedeflenen bölgede bir İran kültür enstitüsünün de bulunduğunu ancak bombalamanın hedefinin belirlenemediğini söyledi.