Siyonist İsrail  O Ülkeyi Bombaladı

Siyonist İsrail O Ülkeyi Bombaladı

Suriye: Savunmamız, Şam'ın eteklerinde bir İsrail saldırganlığına karşı çıktı.. 4 asker öldürüldü

İsrail'in Şam yakınlarındaki bazı noktaları hedef alan hava saldırısı sonucu bugün sabah saatlerinde 4 asker öldü , 4 asker de yaralandı, Suriye hava savunması ise saldırıyı püskürttü.

İsrail'in Şam çevresindeki noktaları hedef alan saldırganlığı sonucunda 19 Temmuz'da iki Suriye askeri yaralanırken , İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırıları tekrarlanıyor. Suriyeli bir kaynak, hava savunmalarının saldırganın füzelerini önlediğini ve çoğunu düşürdüğünü söyledi.

Bunun öncesinde, Suriye hava savunma medyasının, İsrail'in Humus kenti yakınlarındaki bazı noktaları hedef alan ve maddi kayıplar sınırlı olan bir füze saldırısına verdiği yanıt geldi.

14 Haziran'da, İsrail'in Şam kırsalındaki noktaları hedef alan bir füze saldırısı sonucu Suriye hava savunması saldırganın bir dizi füzesini düşürürken bir Suriye askeri yaralandı .

Mayıs ayı sonlarında, Suriye hava savunması , başkent Şam ve çevresinde bir İsrail saldırısını püskürttü.

Suriye daha önce Güvenlik Konseyi ve Birleşmiş Milletler'i İsrail'in kendisine yönelik tekrarlanan saldırılarını kınamaya ve bunların tekrarını önlemek için sert önlemler almaya çağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı