Siyonist İsrail Medyasından Netanyahu İtirafı

Siyonist İsrail Medyasından Netanyahu İtirafı

İsrail medyası: Netanyahu kontrolü kaybetti ve "İsrail" uçuruma doğru gidiyor

İsrail gazetesi "Haaretz", İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında durumun kötüye gittiğine dair bir makale yayınladı ve burada şöyle dedi: "İsrail cumhurbaşkanının konutunda görüşmelerin dondurulması iyi. Isaac Herzog'un içinden geçtiği görüşmeler Netanyahu'nun hükümetini bir arada tutmaya çalıştı ve ona uluslararası meşruiyet sağlamayı amaçladı

Gazete, "Karen El-Harrar, yargıçların seçim komitesine seçildi, ancak sağın, hüküm giymiş suçlu Avi Naveh'i Baro başkanı olarak yeniden seçerek komiteyi kontrol etmeye çalıştığı açık. Başarısız olursa, Adalet Bakanı komisyonun toplanmasını engelleyecektir."

Bu bağlamda, "Benjamin Netanyahu, Likud'un, hükümetin ve tabii ki uçuruma doğru giden İsrail'in kontrolünü kaybetti" dedi.

"Cinayetlerle itham edilen başbakan, zayıf, korkak ve felçli bir kişidir. Bırakın devlet yönetmeyi, artık iradesini evinde bile dayatamaz."

Yedioth Ahronoth gazetesi ise, "Netanyahu'nun iki meşru karardan birini seçmesi gerekiyordu: anlaşma ya da karşı karşıya gelme. Cumhurbaşkanı'nın onayıyla muhalefetle olan anlaşmayı tüm gücüyle uygulayabilir ve seçimlerde bir koalisyon temsilcisi ve bir muhalefet temsilcisinin seçilmesini sağlamak." Yargıçlar Seçim Komitesi veya tam tersi, muhalefete ve protestoya ağırlık vermeyebilir ve tüm gücüyle muhalefetin temsilcilerini seçmeye çalışabilirdi. koalisyonu komiteye verdi sonunda kontrolü kaybetti.

Kaynak:TEVHİDHABER