Siyonist İsrail Medyası:  Bizden İntikam Alıyorlar

Siyonist İsrail Medyası: Bizden İntikam Alıyorlar

İsrail medyası: İslami Cihad ve Hamas, "İsrail"den intikam almak için "Tel Aviv"i hedef olarak belirledi

İsrail medyası bugün, Pazar günü, İslami Cihad ve Hamas'ın "İsrail"in kalbinde operasyonlar gerçekleştirmek ve "İsrail"den intikam almak için "Tel Aviv"i hedef olarak belirlediğini bildirdi.

Ayrıntılarda, "Kanal 13"te İsrail yorumcusu olan Hezi Simantov, İslami Cihat ve Hamas'ın İsrail'in Cenin'deki operasyonuna cevap vermek için "Tel Aviv"i hedef olarak belirlediklerini söyledi.

Siyonist İsim Konunun can alıcı noktasının bu olduğunu açıkça belirterek, "Görünüşe göre Hamas ve İslami Cihad önümüzdeki haftalarda çabalarını diğer saldırganları İsrail içinde operasyonlar yürütmeye kışkırtmaya odaklayacak." dedi

Dün erken saatlerde İsrail medyası, "Tel Aviv"in merkezindeki "Nahalat Binyamin" bölgesinde bir ateş açıldığını bildirdi ve iki yerleşimcinin yaralanmasına ek olarak bir İsrail polisinin öldürüldüğünü doğruladı.

Ve İsrail "Kanal 13", "Tel Aviv"in merkezindeki saldırının "polis ve Şin Bet için şaşırtıcı olduğunu, özellikle Cumartesi günü, yani o bölgenin bir katliama tanık olduğu bir zamanda gerçekleştiğini" belirtti. yerleşimcilerin aktif hareketi."

Aynı zamanda İsrail medyası , rezervdeki Albay Kobi Merom'un İsrail işgal ordusu, Şin Bet ve polisin, yerleşimcilerin Filistin köylerine yönelik tekrarlayan saldırıları ışığında Batı Şeria'nın kontrolünü kaybettiğini söylediğini aktardı .

İslami Cihad hareketi operasyonu kutsadı ve bunun "arenaların karşılıklı bağımlılığının bir teyidi ve işgalcilerin Batı Şeria'da Filistin halkına karşı gerçekleştirdiği günlük cinayetlere doğal bir tepki" olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı