Siyonist Esirlerin Aileleri Ayaklandı

Siyonist Esirlerin Aileleri Ayaklandı

Esir düşen mahkumların aileleri Tel Aviv'deki Mısır Büyükelçiliği önünde gösteri yapıyor.

Gazze Şeridi'ndeki Filistin direnişi tarafından tutulan düzinelerce İsrailli mahkum ailesi, 26 Ekim 2023 Perşembe günü Tel Aviv'deki Mısır büyükelçiliği önünde gösteri yaptı El Kassam Tugayları işgalcilerin Gazze'yi bombalaması sonucunda 50 İsrailli Esirin öldürüldüğünü açıkladı.

İsrail gazetesi Yedioth Ahronoth şunları söyledi. "Yaklaşık 50 aile ve esirlerin arkadaşları, Tel Aviv'deki Mısır büyükelçiliği önünde toplanarak, Gazze Şeridi'nde Hamas tarafından esir alınan ve kaçırılan ailelerinin iadesi için Kahire'ye müdahale etme çağrısında bulundu. ”

Gazete, Tel Aviv'deki Mısır Büyükelçiliği önündeki göstericilerin, Kahire'den sevdiklerinin serbest bırakılmasına yardım etmesi çağrısında bulunan pankartlar açtığını ve kaçırılan kişilerin resimlerini astıklarını da sözlerine ekledi.

Bu bağlamda El Kassam Tugayları perşembe günü yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'nin 7 Ekim'den bu yana aralıksız bombalanması sonucunda elinde tuttuğu İsrailli tutukluların sayısının yaklaşık 50'ye yükseldiğini duyurdu.

Kaynak:Haber Kaynağı