Siyonist Basın : İsrail Ordusu  Büyük Bir Sorunla Karşı Karşıya Kalacak

Siyonist Basın : İsrail Ordusu Büyük Bir Sorunla Karşı Karşıya Kalacak

Siyonist Basın : İsrail ordusunu dört bir yandan vurdu.. Bir ay içinde durum değişmez ise ordunun savaşa hazır olması ciddi bir sorunla karşı karşıya kalacak

Bugün, Cuma, İsrail medyası “üst düzey” bir İsrailli güvenlik görevlisinin “İsrail bir ay içinde ordunun savaşa hazır olmasıyla ilgili bir sorunla karşılaşacağı” uyarısında bulundu.


Ayrıntılarda, İsrail "i24 News" web sitesi, güvenlik yetkilisinin "hükümet yargı değişikliklerine devam ederse ordunun yaklaşık bir ay içinde hazırlığını kaybedebileceğini" tahmin ettiğini bildirdi.


İsrail güvenlik kaynağı, "Özellikle Hava Kuvvetleri'nde sorunlarla karşılaşacağız" diye ekledi ve "esas çaba, verimlilik kaybını önlemek için elimizden gelen her şeyi yapmaktır" dedi.

Bu arada işgal hükümetinin Başbakanı Binyamin Netanyahu, durumu sakinleştirmek ve yedekleri “ordu” saflarına geri döndürmek amacıyla Genelkurmay Başkanı ve Güvenlik Bakanı liderliğindeki çizgiyi benimsemeye karar verdi.

Al-Mayadeen'e göre , "Netanyahu, İsrail ordusunun etkinliğinin zarar görmemesi için askerlerin ikna etmeye çalışıyor
Bu, İsrail medyasının Hizbullah'ın "İsrail" için hazırladığı sürprizler konusunda uyarıda bulunduğu bir zamana denk geliyor. Kuzeydeki alarm durumuna ilişkin olarak, "İsrail Güvenlik Komutanları" örgütünden

Tuğgeneral Uri Agmon, mevcut durumun "Bize Yom Kippur Savaşı'ndan (Ekim 1973 savaşı) önceki duyguyu hatırlattığını" söyledi.

KAYNAK: TEVHİDHABER