Siyonist Askerler Aptallıkta Sınır Tanımıyor

Siyonist Askerler Aptallıkta Sınır Tanımıyor

İsrail işgal ordusunun sözcüsüdün öğleden sonra, "Dovdfan" özel biriminin iki askerinin, tüfek fırlatma mekanızmasını tamir etmeye çalışırken silahın patlaması sonucu yaralandığını duyurdu.

TERCÜME HABER / TEVHİDHABER

Askeri sözcü, işgal altındaki Kudüs'ün doğusundaki Mishor Adumim bölgesindeki Musta'ribeen üssünde yaralanan iki askerin durumunun hafif ile orta arasında değiştiğini ve hastanede tedavi edilmek üzere nakledildiklerini belirtti.

Üs, birkaç gün önce iki subayın iş arkadaşlarının ateşiyle öldürülmesine sebeb olan Nabi Musa kampına birkaç kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Tecrübeli özel birliklerden biri olarak kabul edilen "Dovdvan" birliği, 2015 yılında özel birlikler aracılığıyla "Maglan, Devdan ve Egoz" aracılığıyla kurulan Komando Tugayı'na bağlı olup, kara harekatı kapsamında kara harekatı ile mücadele etmek amacıyla kurulmuştur.

Bu arada, bugünkü olay, yılın başından beri İsrail ordusunu zor durumda bırakan olayların sonuncusu oldu geçtiğimiz günlerde İsrail ordusundan bir asker kendi arkadaşlarını yanlışlıkla vurarak öldürmüştü

Kaynak:Haber Kaynağı