Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Siviller askerlerden daha gâvur!

Terör devletindeki yönetim aleyhtarı gösteriler bir an için bizi şaşırtıyor, kandırıyor. Zannediyoruz ki katil Netanyahu aleyhinde gösteri yapanlar onun katliamlarına ‘yeter artık, dur’ demek için yapıyorlar. Bundan dolayı az da olsa seviniyor, ümitleniyoruz.

Hâlbuki durum hiç de öyle değil, o gösterileri düzenleyen sivil Siyonistler Netanyahu’dan çok daha katmerli gâvurlar. Esir Siyonistlerin bir an önce acilen kurtarılması için gösteri düzenliyorlar, mevcut iktidarın yetersizliğinden şikayet etmek için, daha vicdansız operasyonlar yapması için sokağa dökülüyorlar.

Hele şu Batı Şeria’daki dışardan gelen Siyonist göçmenler, askerler gâvurlukta onların eline su dökemezler, öylesine haydut, öylesine, arsız ve azgınlar. Hatta birçok zaman kendi askerleri ve polisleri onları engellemeye çalışıyor.

Bugün üç Siyonist askerin kendileri tarafından öldürülmesinden dolayı ayağa kalkan kitleler on bine yakın Gazzeli yavrunun hunharca katledilmesine bayram yapan gâvurlardır.

Bugün terör devletinde gâvurlukta Netanyahu’yu aşan hem siyasetçi hem de sivil dolu. Sizin anlayacağınız Netanyahu ortalama bir gâvur. Zannedilmesin ki Netanyahu def olup gittiğinde onun yerine daha ılımlı birisi gelecek. Fakat kim gelirse gelsin ecellerini değiştiremeyecek, geciktiremeyecek.

Bütün bunları şunun için dile getiriyoruz; Bugün terör devleti sınırları içinde herkesin anladığı bir sivil yoktur.

Şu olabilir, terör devletinin dışında, Avrupa’da, Amerika’da yaşayan, terör devletini tasvip etmeyen Siyonist olmayan Yahudiler bulunabilir, onlara hiçbir sözümüz yoktur.

Fakat şu anda israil terör devleti içerisinde dünyanın anladığı anlamda bir tek sivil yoktur, en azından hepsi işgalci, hırsız, haydut, katil ve eşkıyadır, kendilerine ait olmayan, sahiplerini öldürdükleri, sürdükleri evlerde oturuyor, gasp ettikleri arazilerde yaşıyorlar.

Hem Siyonist askerler Filistinlileri niçin öldürüyor, niçin yurtlarından sürüyor? Bu sivil dediğimiz alçakları yerleştirmek için yapmıyor mu bütün bunları?

Lütfen hiç kimse bugünkü sınırlar içinde “israilli siviller” diye bir şeyden söz etmesin, her biri askerden asker, askerden çok daha gâvur.

Hatta dünyadaki teamüllerin aksine bugün Filistinlilerin birinci düşmanları, birinci muhatapları işte bu Sivil Siyonist gâvurlardır, askerler bir anlamda onların maşası ve uşağıdır.

Bu yazı toplam 216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar