Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Selam Olsun Dördüncü Yıla

Bundan tam üç yıl önce Bismillahi mecrâhâ ve mürsâhâ diyerek O`nun adıyla yola çıkmıştık.

 

Demiştik ki; Sözlerimiz, sayfalarımız, satırlarımız rüzgâr olsun Allah"ım! Müslüman gönüller arasında rahmetinle, merhametinle essin dolaşsın! Okuyanımızla, yazanımızla hepimizin gözlerinin ışığının parıldamasına vesile olsun! Kalemimizle, kelamımızla şu mazlum coğrafyanın sesi ve soluğu olalım, hakkın ve adaletin şahitleri olalım. Dışımızdakilerin, İslam"dan uzak hayat sürenlerin de sığındığı, güvendiği bir adalet ve doğruluk limanı oluverelim.

Allah"ın izniyle, dördüncü yılımızda kendimize çizdiğimiz bu rotamızdan bir milim sapmadan seyir halindeyiz.

Bu temennilerimizin tamamına olmasa da, önemli bir bölümüne ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Doğruhaber öyle bir şahidlik yüklenmiş ve yürütmektedir ki, toplumun beyninde yanlış bir şekilde kemikleşmiş, kireç tutmuş yargıları kırıp dağıtmıştır.

Doğruhaber, bu coğrafyanın ma"şeri vicdanında görülmekte olan mahkemenin seyrini tamamen değiştirmeye başlamıştır.

Doğruhaber, bu coğrafyadaki en büyük inqılabın ancak Muhammedî Sevdanın yaşantılarda pratize edilerek gerçekleşebileceğine, dirilişin ancak ve ancak Muhammedî Sevda ile olacağına inanmıştır.

Doğruhaber, işte bunun için Muhammedî Sevdayı sıcak bir kan gibi bu coğrafyanın her bir yanına taşıyan damar görevini yürütmektedir.

Doğruhaber, Müslümanların ayağa kalkamayışlarının, İslam"ı satırlardan, sözden ve teoriden öteye götüremeyişlerinin en büyük sebebinin Muhammedî sünnetten ve siyretten savrulmak olduğunun üzerine parmak basmıştır.

Doğruhaber, bugüne kadar İslam adına faaliyet gösterenlerin halka inemeyişlerinin, halktan kopukluklarının yegâne sebebinin Peygambere sevdalı olamayışlarından, Peygambere soğuk ve mesafeli duruşlarından kaynaklandığını görmüştür.

Doğruhaber, bunun için ısrarla Peygamber Aleyhisselam"ın elinden ve eteğinden tutulmasını öğütlemiş, bunun için çırpınmıştır. Allah"ın izniyle bunun meyvesini almıştır.

Doğruhaber, ezilen ve kanı emilen kalabalıklara toplanacakları yer olarak, Peygamber Aleyihsselamın kanatlarının altını işaret etmiştir, kendisi oraya girmiş ve herkesi de oraya çağırmıştır. Çünkü, hiçbir kanat onun kanatlarının altı kadar sıcak değildir.

Doğruhaber, bu şekilde Allah Teala"nın mazlumlara, mustazaflara bir lütuf ve ihsanda bulunmasının, onları bulundukları yerin önderleri ve sahipleri yapmasının müjdeciliğini, haberciliğini yapmaktadır.

Doğruhaber, sesi kısılmışların, ağzı tıkanmışların sözcülüğünü yapmaktadır.

Doğruhaber, susturulanların, ısrarla konuşması istenmeyenlerin kürsülüğünü ve mikrofonluğunu yapmaktadır.

Doğruhaber konuştukça, yazdıkça nice karanlık noktalar aydınlanmakta, nice ezberler bozulmakta, nice fesat planları bozulmaktadır.

Doğruhaber, esas konuşması gerekenlerin, konuştuğunda nice çarpıklıkların düzeleceği, konuştukça geçmişte üzeri örtülmüş nice zulümleri bir bir ortaya çıkaracak ağızların sesi olacaktır. Elhamdülillah bunların bir bir gerçekleştiğine hepimiz şahidiz.

Rabbimizden niyazımız, dördüncü yılımızda bizleri temennilerimizin çok daha ötesine götürmesi, Aziz İslam davasını hayata hakim kılmakta bizleri vesile eylemesidir.

Bizleri Doğruhaber bünyesinde bütünleştiren, hizmete aracı eyleyen Rabbimize şükürler olsun. Bugüne kadar aramızdan ayrılan okuyucularımıza, çalışanlarımıza ve özellikle İdris"imize Rabbimden rahmet diliyorum.

Doğruhaber için koşuştururken gözaltına alınan, tutuklanan, sorgulanan, yani bunun bir bedeli olduğuna inanan ve bu bedeli ödeyen bütün kardeşlerimizin Rabbimiz tarafından mükâfatlandırılmasını niyaz ediyorum.

Özellikle Doğruhaber adına şu anda cezaevinde bulunan ve gazetemizin bugüne gelmesinde kendilerini ortaya koyan güzel Müslümanlar, aziz kardeşlerim Fikret Gültekin, Said Şahin ve Mehmet Eşin"e en içten selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.

doğruhabergazetesi

Bu yazı toplam 2984 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar