Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Sayın Erdoğan Kesin ilişkileri, Bedeli neyse öderiz!

Sayın Erdoğan, şu kudurmuş Siyonist terör çetesiyle kesin bütün ilişkileri, bunun bedeli her neyse ödemeye hazırız.

Çağırın gelsin elçilik mensuplarını, onlarınki de buradan def olup gitsin.

Kesin, durdurun bütün gemi seferlerini, kapatın hava sahasını iptal edin bütün uçuşları!

İptal edin bütün siyasi, askeri ve ticari anlaşmaları, sözleşmeleri!

Biliyoruz bundan dolayı uğrayacağımız kayıpları, Türkiye için bir bedelinin olacağının az çok farkındayız.

İşte biz bu bedeli ödemeye hazırız, payımıza ne düşüyorsa vallahi hiç yüzümüzü ekşitmeden ödemeye hazırız, yeter ki adaletli paylaştırılsın bu bedel.

Hatta buna “Gazze Bedeli” ismi verilsin, hesaplarımızdan düşülsün, başımızın gözümüzün üstüne, alerra’si vel’aynSer sera ser ça’va!

Biliyoruz, sadece Siyonist devletle olan ticaretten değil, Siyonistlerin uşağı durumundaki ABD ve Avrupa ülkelerinin ambargolarına da muhatap olacağımızın çok iyi farkındayız.

Fakat Sayın Erdoğan unutmayalım ki bunun karşılığında kazanacağımız şeref ve izzet bütün bu kayıpların çok çok üstünde olacaktır. Kapanan bu kapılar karşılığında Rabbimiz bize nice kapılar açacaktır.

Her şeyden önce yeryüzündeki bütün mazlumların, ezilmişlerin gönüllerinin kapıları bize açılacaktır, zaten gözleri bizim üzerimizde değil mi? Siz bunu az bir şey mi zannediyorsunuz?

Mazlumların dualarının ne kadar Euro ve Dolar ettiğini bilemem ama Allah katında çok büyük değer taşıdığını çok iyi biliyoruz.

Hatırlayın, Rabbimiz müşriklerin Mescid-i Haram’a girmesini yasaklayan emri karşılığında bazıları Mekke’nin turizm gelirinden mahrum olacağını düşünmüş olmalı ki;

“…Eğer fakirlikten korkarsanız bilin ki Allah dilerse sizi kendi lütfundan zengin edecektir.” (Tevbe 28) buyurmuştur.

Sayın Erdoğan, batının bize koyduğu ambargolardan dolayı neler kazandığımızı hepimizden iyi biliyorsunuz ve bunu konuşmalarınızda sık sık hatırlatıyorsunuz.

Durum böyle olunca Siyonist terör devletiyle ilişkiler çabucak kesilmelidir. Zaten bu kuduz çete HAMAS’ı desteklediğimizden dolayı ta baştan hedef listesine koymadı mı?

Daha da ilginç olanı ülkemizde bulunan Filistinli kardeşlerimize HAMAS’lı diye operasyon düzenleyeceğini ilan etmedi mi?

Bunu kabullenmekten, sessizce beklemekten daha büyük bir zillet olabilir mi?

Bugünden tezi yok, bu katil, haydut ve kuduz çeteyle ilişkiler derhal kesilmelidir. Göreceksiniz bunun arkası çorap söküğü gibi gelecek, çünkü dünya böyle bir çıkış beklemektedir.

Bu yazı toplam 279 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar