Pakistan'da Patlama

Pakistan'da Patlama

Pakistan polisi ülkenin güneybatısında bir aracın hedef alındığını duyurdu ve 4 ölü ve 6 yaralı olduğunu bildirdi.

Bugün Pazartesi günü Pakistan polisi, ülkenin güneybatısındaki Quetta şehrinde ait bir aracı hedef alan patlamada 4 kişinin öldüğünü, 6 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Güvenlik yetkilisi Shafqat Cheema, Reuters'e şu ana kadar dört ölümün doğrulandığını söyledi ve "hedefin bir polis aracı olduğunu" sözlerine ekledi.

Pakistan polisi bugün Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinde kimliği belirsiz teröristler tarafından dün gece düzenlenen silahlı saldırıda iki polis memuru ve bir teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Çin Xinhua haber ajansı polisin aktardığına göre, olayın eyalet başkenti Quetta'da teröristlerin şehirde motosikletlerle devriye gezen bir polis timi olan "Eagle Squad"a saldırdığı yerde meydana geldi.

Pakistan ordusunun bu ayın başında İran'dan gelen silahlı bir grup tarafından iki ülke arasındaki sınırda düzenlenen terör saldırısında 4 Pakistan sınır muhafızının öldürüldüğünü duyurması dikkat çekicidir.

Bundan önce Pakistan İçişleri Bakanlığı tarafından kuzeybatıdaki Hayber Pakhtunkhwa eyaletinde bir terör saldırısında üst düzey bir subay da dahil olmak üzere 4 polis memurunun öldürüldüğü duyurusu geldi.