Netanyahu'ya İstifa Şoku

Netanyahu'ya İstifa Şoku

Siyonist rejimin Paris büyükelçisi, Netanyahu kabinesini protesto etmek için istifa etti

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Medya kaynakları, Siyonist rejimin Paris'teki büyükelçisinin, bu rejimin yeni ve radikal kabinesinin oluşumunu protesto etmek için istifa ettiğini duyurdu.

, Al-Nashrah internet sitesine göre, Siyonist rejimin Paris'teki büyükelçisi Yael German, Twitter'da bir mesaj yayınlayarak bu rejimin Benjamin Netanyahu liderliğindeki yeni koalisyon hükümetinin kurulmasını protesto etmek için görevinden istifa etti. .

German istifa mesajında, Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki yeni İsrail kabinesinde aşırılık yanlısı siyasetçilerin yer aldığını vurguladı.

Ayrıca Netanyahu'nun politikaları ve kabinesindeki diğer bakanların açıklamalarının kendi değer ve inançlarıyla çeliştiğini belirterek, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Benjamin Netanyahu, İsrail'in Paris büyükelçisinin istifasına henüz tepki göstermedi.

İsrail'in yeni koalisyon kabinesi, bu rejimin parlamentosunun Perşembe akşamı yaptığı oturumda Likud partisi lideri Başbakan Binyamin Netanyahu için oy kullandı.

Netanyahu'nun koalisyon hükümeti, Knesset'in toplam 120 temsilcisinden 64'ünün onayını almayı başardı. Bu toplantıda 54 temsilci aleyhte oy kullandı.

Böylece Netanyahu, siyasi hayatında altıncı kez başbakanlık koltuğuna oturdu. Likud partisi temsilcisi Amir Ohana da Knesset Başkanlığına seçildi.