Netanyahu'nun Tehdidine Direniş Komutanı  Siyonistlerin Anladığı Dilden Cevap Verdi

Netanyahu'nun Tehdidine Direniş Komutanı Siyonistlerin Anladığı Dilden Cevap Verdi

Netanyahu'nun kendisini suikastla tehdit etmesinin ardından... El Aruri, askeri üniformalı, önünde silahıyla karşımıza çıkıyor

İşgal başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kendisini suikastla tehdit etmesinden sonra, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El Aruri'nin askeri üniformalı ve tüfeğinin önünde çekilmiş bir fotoğrafı ortalıkta dolaştı.

Netanyahu, bugün erken saatlerde işgal hükümetinin bir oturumunda şunları söyledi: "Hamas ve İran'ın geri kalan tebaası, onların Batı Şeria'da, Gazze'de ve diğer yerlerde bize karşı şiddet üretme girişimlerine karşı her türlü yöntemle savaşacağımızın bilincindedir. "

Netanyahu, "Bize zarar vermeye çalışan, fon sağlayan, organize eden, İsrail'e şiddet gönderen herkes bunun bedelini ödeyecektir" dedi.

Bu açıklamalara yanıt olarak Hamas sözcüsü Abd al-Latif al-Qanou bugün Pazar günü, işgalin direniş liderlerine suikast düzenleme tehdidinin "yeni bir kart olmadığını" ancak "işgalin hedeflerine ulaşmada başarılı olamayacağını" doğruladı.

Al-Mayadeen'e yaptığı açıklamada Al-Qanoua, "tüm bölgeyi havaya uçuracağı" için işleyebileceği her türlü aptallıktan işgali sorumlu tuttu ve "herhangi bir aptallığa verilecek tepkinin eşi benzeri görülmemiş olacağını" vurguladı.

Bugün erken saatlerde Hamas , Netanyahu'nun El Aruri'ye ve direniş liderlerine suikast düzenleme tehdidinin "direnişi zayıflatmayı başaramayan ve başaramayacak boş tehditler" olduğunu doğruladı.

Hareketten yapılan açıklamada, "El-Aruri ve tüm kardeşleri ile uzun bir şehitler konvoyu sunan dirayetli ve kararlı Filistin halkımız, tüm meşru haklarına kavuşuncaya kadar işgale direnmeye kararlılık ve kararlılıkla devam etmektedir dedindildi.

KAYNAK: TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı