Motorculardan Siyonist Katliamı Lanetledi

Motorculardan Siyonist Katliamı Lanetledi

İstanbul'da araçlarıyla konvoy oluşturan motorcular, işgalci israil'in Filistinlilere uyguladığı zulüm politikalarını protesto etti.

AA) Saraçhane Parkı'nda bir araya gelen Osmanlı Motorcular Kulübü üyeleri, burada yapılan duanın ardından Türkiye ve Filistin bayrakları astıkları motorlarıyla konvoy halinde Levent'teki israil'in İstanbul Başkonsolosluğu önüne geldi.

ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırında düzenlenen gösterilerde çok sayıda Filistinlinin şehit edilmesine tepki gösteren gruptakiler, "Kahrolsun israil", "israil kahrol, Filistin'den defol", "Kudüs bizimdir, bizim kalacak" şeklinde israil aleyhine slogan atıp, sık sık tekbir getirdi.

Başkonsolosluk önünde grup adına açıklama yapan Kadir Çınar, "israil'in terör devleti" olduğunu ifade ederek, ABD'nin Kudüs'ü israil'in başkenti olarak tanımasını kınadıklarını söyledi.

Motosiklet camiası olarak Filistinlilere destek olacaklarını kaydeden Çınar, şöyle konuştu:

"Müslüman olarak, bu ülkenin vatandaşı olarak israil'i, ABD'yi lanetle kınıyoruz. Bugün Kudüs düşerse yarın Mekke düşer, Mekke düşerse Medine düşer, Medine düşerse İstanbul düşer. Buna 'dur' demenin zamanı gelmiştir. Kalbimizle buğzettik, dilimizle söylüyoruz. Müslüman ülkelerin birlik, beraberlik içinde olmasını ve israil diye bir devleti tanımamasını istiyoruz. Kudüs bizimdir, Mescid-i Aksa bizimdir, bizim kalacak. israil diye bir devlet tanımıyoruz. Şeytan ve çırağını lanetliyoruz."