Mahmut Abbas Yönetimi "İsrail'e Karşı Yapılan  Direnişi"   Bastırmak İçin  Elinden Geleni Yapıyor

Mahmut Abbas Yönetimi "İsrail'e Karşı Yapılan Direnişi" Bastırmak İçin Elinden Geleni Yapıyor

İsrail'in onayından sonra Filistin Yönetimi, Ürdünlü arabulucu aracılığıyla Batı Şeria'daki güvenlik hizmetlerini desteklemek için Amerikan zırhlı araçları ve silahlarını alıyor

" - Filistinli bir gazete, Otoritenin Ürdün aracılığıyla Batı Şeria'daki güvenlik hizmetlerini, özellikle de "Önleyici Güvenlik" ve "Ulusal Güvenlik" hizmetlerini desteklemek için bir grup zırhlı araç ve silah aldığını ortaya çıkardı. polis gibi.

Kaynaklar, Al-Quds gazetesinin internet sitesine verdiği demeçte, zırhlı araçların, Ürdünlü arabulucu aracılığıyla Amerikan tarafındaki yetkililer tarafından, aşırılık yanlısı işgal hükümetinin onayıyla, otoritenin kurumlarının silahlı saldırılara karşı koyma yeteneklerini güçlendirmek amacıyla elde edildiğini söyledi. Direniş Cenin ve Nablus'ta gücünü artıırmıştı

Abbas, son iki hafta boyunca Ramallah'taki cumhurbaşkanlığı karargahında bir dizi kapsamlı güvenlik toplantısına başkanlık etti ve kendi görüşüne göre ulusal projeyi yok etmeye, otoriteyi zayıflatmaya çalışan tüm silahlı hücrelere demir yumrukla saldırmalarını istedi.

Batı Şeria'daki yetkililer, Nablus, Cenin ve Tulkarm bölgelerindeki direniş savaşçılarına yönelik tutuklamalara ve zulme devam ediyor; tutuklamaların ve zulmün durdurulması yönündeki çağrı ve talepleri görmezden geliyor.

KAYNAK: TEVHİDHABER