Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Lütfen Gazze’den başka bir şey konuşmayalım!

Gazze’yi yazmayan hiç bir köşe yazısını okumuyorum, Gazze’den haber vermeyen hiç bir bülteni dinlemiyorum, Gazze’nin konuşulmadığı hiç bir oturumu izlemiyorum, hiç bir sohbete iştirak etmiyorum.

Aksi takdirde kendimi hain hissediyorum, kendi kendimi kandırdığımı, Gazzeli yavrulara ihanet ettiğimi, daha da önemlisi sizi bilmem ama ben Allah’ı kandırmaya(hâşâ) yeltendiğim düşüncesine kapılıyorum. Haber kanallarında ve sitelerinde sadece Gazze için geziyorum.

Ekranlar şu günlerde biraz yorulmuş ve usanmış gibiler. Gazze, gündemlerinin alt sıralarına düşmüş durumda.

Birinci sırayı meşhurların yolsuzlukları, müptezellerin dolandırıcılıkları, asgari ücret tartışmaları, hava raporları ve benzer ıvır zıvır şeyler almış durumda. Bir kaç günden sonra gündem Noel işgaline uğrayacak, hemen ardından yerel seçimler sırada bekliyor.

Halbuki Siyonist kâfirler aynı azgınlıkla katliamlarına hızlı bir şekilde devam ediyorlar, masum yavrular aynı şekilde hunharca katlediliyor, en son İngiliz keferesinin uçakları da katıldı bu eşkıyalığa. Gazze’yi boşaltıp Siyonist eşkıyaya teslim etme senaryoları tartışılıyor.

Lütfen Gazze’yi konuşalım. Vallahi bugün yeryüzünde Gazze’den başka konuşulmaya değer hiç bir şey yoktur, hepsi fasa fisodur, hatta hepsi de Gazze’yi unutturmaya yönelik Siyonist şeytanlıklardır.

Zaten Gazze için hiç bir şey yaptığımız yok, varıp onların cihadına katılamıyoruz, elle tutulur gözle görülür bir destekte bulunamıyoruz. Bari hiç olmazsa onların sesi olalım, onların çığlıklarını dünyaya duyurmaya çalışalım, yavruların görüntülerini her yere ulaştıralım. Vallahi o görüntüler sadece insanlığın vicdanını harekete geçirmekle kalmayacak, Allah’ın nurunun o çocuklar üzerine tecelli ettiğini görecekler ve böylece onların imana gelmelerini sağlayacak, hakkın ve batılın ayrıştığına şahit olacaklar.

Müslümanlar! Hem bizim dilimize Gazze’den başka hangi şey yakışır? Unutmayalım ki bugün Gazze’den başka konuşacağımız her şey bizi küçültür, basitleştirir, sıradanlaştırır. Hiç değilse Gazze’nin izzetli Müslümanlarını konuşalım da o kadarcık izzet de bize bulaşsın.

Bu duygularla hepiniz Allah’a emanet olun.

Bu yazı toplam 278 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar