Kuran Yakan Selwan Momica Siyonist İsrail Casusu Çıktı !  İşte Detaylar

Kuran Yakan Selwan Momica Siyonist İsrail Casusu Çıktı ! İşte Detaylar

İran İstihbarat Bakanlığı yayınladığı bildiride, İsveç'te Kuran yakan unsurun Siyonist Rejim'e bağlılığı hususundaki belgeleri ve bilgileri açıkladı.

İran İstihbarat Bakanlığı İsveç'te Kuran yakan şahıs hakkında yayınladığı bildiride bu unsurun 2014 yılında Irak'ta Süryani Demokratik Birliği partisini kurduğunu ve Irak Kuzeyindeki Hristiyanların sesi ve temsilcisi olduğunu iddia ettiğini ancak milli birliğe karşı faaliyetlerde bulunduğunu, faaliyetlerinin sonunda Irak'ta da ciddi tepkilere yol açtığını belirtti. Buna göre Siyonistlerden elde edilen bilgiler bu şahsın birkaç Avrupa ülkesinden iltica talebinde de bulunduğu, Siyonist Rejimle doğrudan temasta olduğu, kendini Irak hükümetine karşı isimlerden biri olarak adlandırdığı bilgileri de aktarıldı.

Momica, Siyonistlere olan bağlılığını göstermek için onlara gönderdiği fotoğraflarda Kipa isimli Yahudi şapkasını da takmış ve Siyonist paçavrası ile de fotoğraflar çektirmiştir. Böylece Siyonist Rejim casusluk ağının 2019'dan beri onu çalıştırdığı bilgiler arasındadır. Irak'tan casusluk yapmak onun görevleri arasında yer almıştır.

Bunlara ilaveten Momica, Siyonistlere sunduğu hizmetlerin ardından Avrupalı bir ülkeye gönderilme talebinde de bulnmuş ve İsveç'le anlaşarak bu vatandaşlık meselesini çözmüştür.

Bu bağlamda Siyonist Rejim İsrial'de yaşanan krizlerin örtbas edilmesi doğrultusunda Momica'dan Kuran-ı Kerim'e saygısızlık projesinde rol oynaması istenmiştir.