Katil Suudi Arabistan  Saldırılarını Sürdürüyor

Katil Suudi Arabistan Saldırılarını Sürdürüyor

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon, Yemen El-Jawf eyaletine hava saldırısı düzenledi.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun masum Yemen halkına yönelik saldırıları ve askeri saldırıları devam ediyor. Almasirah'ın bildirdiğine göre, Suudi savaş uçakları Salı günü Al-Jawf eyaletinin bölgelerini ağır bombaladı.

Rapora göre, son haberler, Suudi saldırgan koalisyonunun savaş uçakları tarafından başlatılan saldırıların ardından çok sayıda Yemenli sivilin yaralandığını gösteriyor. Yemen kaynakları, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Bu sırada Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Tuğgeneral Yahya Saree, Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında, son yedi yıldaki gelişmeleri anlatırken, Yemen ordusu ve halk komitelerinin 10 binden fazla Suudi askerini öldürdüğünü ve yaraladığını belirtti.

Yemen halkı ve halk komiteleri, geçtiğimiz yıllarda her zaman övgüye değer bir azimle Suudi liderliğindeki koalisyonun saldırganlığına karşı durduklarını belirterek, “Yedi yıldır Suudi liderliğindeki koalisyonun vahşetine ve saldırılarına karşı direndik ve biz özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı kazanmamız doğrultusunda daha fazla direnmeye hazırız. dedi