Kassam Tugayları: “Şimdiye Kadar 110 İşgal Askerini Öldürdük”

Kassam Tugayları: “Şimdiye Kadar 110 İşgal Askerini Öldürdük”

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları işgal ordusunun yirmi dört gün önce Gazze’ye karşı başlattığı savaşta şimdiye kadar 110 işgalci subay ve askeri öldürdüğünü belirtti.

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları işgal ordusunun  yirmi dört gün önce Gazze’ye karşı başlattığı savaşta şimdiye kadar 110 işgalci subay ve askeri öldürdüğünü belirtti.

Düşmana verdirdiği zayiat ile ilgili olarak dün (29 Temmuz Salı) bir açıklama yapan Kassam Tugayları, kendisine bağlı mücahitlerin düşmanın saldırılarına karşı koyduğunu, kahramanca çarpıştıklarını şimdiye kadar 110’dan fazla subay ve askeri öldürdüklerini ve yüzlercesini de yaraladıklarını ifade etti.

Açıklamada ayrıca, mücahitlerin savaşın sadece 22’nci gününde üç ayrı operasyonda 19 işgal askerini öldürdüklerini, bunlardan 10’unun tüneller vasıtasıyla işgal güçlerinin arkasına geçilerek yapılan operasyonda, 6’sının bir grup işgalci askere havan topu atılarak ve ikisinin de çıkan şiddetli bir çatışmada öldürüldüklerini belirtti.

Çatışmaları ve kayıpları kabul eden işgal rejimi, sınırda zor günlerin yaşandığını ifade etmişti.

Kaynak: Filistinhaber.com

Tevhidhaber Notu: Bu sayıya dün yapılan baskın ve bu sabahki bombalı eylemdeki öldürülen İsrail askerleri dahil değil.