Kassam Tugayları Başkomutanı Muhammed el Deif'in Ailesi Şehit Oldu

Kassam Tugayları Başkomutanı Muhammed el Deif'in Ailesi Şehit Oldu

Siyonist rejimin Gazze'ye gece boyunca düzenlediği hava saldırıları kapsamında, Hamas askeri komutanı Muhammed Deif'in babasının ve akrabalarının evleri vuruldu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları Başkomutanı Muhammed el Deif'in ailesinden çok sayıda kişi, İsrail'in kentteki bir evi bombalaması sırasında kardeşi de dahil olmak üzere şehit oldu

Arap Dünyası Haber Ajansı, özel bir kaynağın aktardığına göre El Deif'in erkek kardeşi ve ailesinden üç kişinin, Çarşamba gecesi Han Yunus'taki Qaizan Al-Najjar'daki üç katlı evlerini hedef alan İsrail bombardımanında şehit olduğunu söyledi.

Siyonist gazetesi "Jerusalem Post" da İsrail ordusunun Kassam Tugayları komutanının babasının evini bombaladığını doğruladı.

Muhammed Deif Kimdir ?

Muhammed Deif teknolojiye yoğunlaşıyor.

Muhammed Deif Hamas’ın ilk roketlerinin yaratılması ve üretilme sürecini başlattı ki Hamas’ın roket cephaneliği şu anda on binlere ulaşmış durumda.

İsrail tarafından 10 yıldır aranıyor. 20 yıl önce bir hava saldırısında İsrail ve batı medyasında “öldürüldüğü” haberleri yayınlandı. Oysa bacaklarını kaybederek hayatta kalabilmişti. O zamandan beri tekerlekli sandalyeye mahkum.