İsrail-İŞİD İşbiliği İfşa  Oluyor (Video)

İsrail-İŞİD İşbiliği İfşa Oluyor (Video)

Eski bir Amerikan Deniz Komandosu ve savaş karşıtı aktivist olan Kenneth O’Keefe, Rusya’nın RT kanalında yaptığı yorumla ezberleri bozdu.

Eski bir Amerikan Deniz Komandosu ve savaş karşıtı aktivist olan Kenneth O’Keefe, Rusya’nın RT kanalında yaptığı yorumla ezberleri bozdu.

“DAEŞ'İN AÇILIMI 'İSRAİL GİZLİ İSTİHBARAT SERVİSİ' OLABİLİR”

Terörle mücadele konusunda şuanda yapılanların dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek olmadığını söyleyen O’Keefe, Ortadoğu’daki mücadeleyi daha iyi anlamak için “Oded Yinon’un ‘1980’lerde İsrail’in Stratejisini’ okumanız gerektiğini savunuyorum.” dedi.

İsrail’in temel hedefinin “Büyük İsrail Projesi” doğrultusunda genişlemek olduğunun altını çizen O’Keefe, “komik gelebilir ama DAEŞ’in açılımı İsrail Gizli İstihbarat Servisi (Israel Secret Intelligence Service) olabilir.” dedi.

KENNETH O’KEEFE KİMDİR?

Birinci Körfez Savaşı'na donanma komandosu olarak katılan Kenneth O’Keefe, savaş karşıtı bir aktivist olarak protesto eylemlerinde bulundu. 2003 yılında Irak savaşını önlemek için "canlı kalkan" olarak Bağdat'a gitti. Irak Savaşı nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri vatandaşlığını reddeden O'Keefe, büyükannesinin İrlandalı olması nedeniyle İrlanda vatandaşlığına geçti.

O'Keefe Ağustos 2008'de Özgür Gazze Hareketi'nin Gazze ablukasını kırma amacıyla gönderdiği gemilerden birine kaptanlık yaptı ve kendisine Filistinliler tarafından Filistin vatandaşlığı verildi.