İslami Cihad: Filistinliler Topraklarını Terk Etmiyor

İslami Cihad: Filistinliler Topraklarını Terk Etmiyor

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı şunları söyledi: Filistin halkı, kendi topraklarını terk etmek istemiyor.

Muhammed el-Hindi" Perşembe akşamı "Filistin el-Yevm" kanalına yaptığı açıklamada şunları ekledi: Hamas ve İslami Cihad'ın askeri kanatları arasında tüm alanlarda kesin bir koordinasyon bulunmaktadır. Düşman, bir esiri bile kurtaramadığı için ateşkese razı oldu ve her geçen gün İsrail için sona yaklaşıyor.

El-Hindi şunları belirtti: Siyonistlerin dayanışması, Hamas'ın elindeki esirler nedeniyle çökmektedir ve sahanın yönetimi direnişin kontrolündedir. Bu durum düşmanı şaşırtıyor.

Şunları açıkladı: Düşman, sorunların çözümü için tek seçeneğin Filistinlileri yerinden etmek olduğunu söylemek istiyor. Ancak Filistin halkı tüm acılarına rağmen bu komployu ve planı bozmuştur.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı şunları söyledi: İşgalci rejimin liderlerinin hedeflerinden biri olan direnişin kökünü kazıma hedeflerinde bir farklılık yok. Ancak farklılık detaylarda ve yöntemlerdedir.

ajanslar