İşgalci İsrail, Şafak Vakti Filistinli Çocuğu Şehit Etti

İşgalci İsrail, Şafak Vakti Filistinli Çocuğu Şehit Etti

Cuma günü şafak vakti Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Valiliği'ne bağlı Kafr Dan kasabasında Filistinli bir çocuk İsrail işgal güçlerinin kurşunlarıyla şehit oldu

Cuma günü şafak vakti Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Valiliği'ne bağlı Kafr Dan kasabasında Filistinli bir çocuk İsrail işgal güçlerinin kurşunlarıyla şehit olurken, işgal güçleri “Aslanlar yuvası " direniş grubu liderlerinden birini tutukladı

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin çok sayıda askeri araçla Kafr Dan kasabasına baskın düzenlediğini ve çok sayıda Filistinlinin evine baskın düzenlediğini, bu durumun çatışmalara yol açtığını ve bunun sonucunda 16 yaşındaki Ebu El Hasan'ın şehit olduğunu belirtti.

"İslami Cihad" şehit Ebu El Hasan'ın yasını tutuyor
Ayrıca İslami Cihad hareketi, yaptığı basın açıklamasında şehit Abdullah İmad Ebu El Hasan'ın yasını tutarak, onun hareketin askeri kolu olan "Kudüs Tugayları"ndaki "Cenin Tugayı" savaşçılarından biri olduğunu açıkladı. . Hareket, "işgalin Filistin halkına karşı sürdürdüğü suçların ve kutsallıkları ihlal etmesinin direniş ateşini söndürmeyeceğini" vurguladı.

ASLAN YUVASI LİDERİ HALİD TUBAİLA'NIN TUTUKLANMASI


Nablus'ta işgal güçleri perşembe günü gece yarısından sonra, "Aslanlar yuvası gurubu liderlerinden "Al-Baladi" lakaplı Halid Tubila'yı özel bir askeri operasyonla tutukladı.

Resim