İran Güvenlik Bakanı: Bölgedeki Siyonist varlığın Planları Başarısız Olacak

İran Güvenlik Bakanı: Bölgedeki Siyonist varlığın Planları Başarısız Olacak

İran Güvenlik Bakanı İsmail Khatib, Siyonist varlığın bölgeyi istikrarsızlaştırma planlarının başarısız olacağını doğruladı.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İran Fars Haber Ajansı, Khatib'in orta Yezd eyaletinde yaptığı bir konuşmada şunları aktardı: "Ülkenin çeşitli sektörlerde sahip olduğu büyük yetenekler ve devrimci ve cihatçı halk hükümetinin kararlılığının yanı sıra iyiliğin yanı sıra, Bu sloganı gerçeğe dönüştürmek ve bu konuda İnkılap Lideri'nin hedeflerine ulaşmak için çabalarımızı iki katına çıkarmak için çaba sarf etmeliyiz” dedi.

Yezd ili, çeşitli sektörler ve bölgesel koşullardaki imkan ve kabiliyetler ışığında üretim ve istihdam alanında diğer iller için model olabilir” dedi.

“Düşman bugün karmaşık ve bilgi savaşı, teknolojik araçlar ve siber uzay yoluyla düşmanlık yapıyor , ancak bilge liderimizin direktifleri ve tüm yetkililerin ve tüm yetkililerin işbirliğiyle İslam Cumhuriyeti rejimi ve İslam Devrimi ile düşmanları ile savaşmayı sürdürmeye çalışıyor. , bu düşmanca eylemler, 2009 ayaklanması da dahil olmak üzere diğer tüm komplolar gibi başarısız olacak. dedi

İran Güvenlik Bakanı sözlerini şöyle tamamladı: "İslam Cumhuriyeti'ne ve İslam Devrimi'ne karşı uzun yıllar boyunca yüksek maliyetlere katlanan Amerikalılar, şimdi bölgeyi aşağılanmış bir halde ve Siyonist varlığı kötü bir halde terk ediyor.