İran Büyük Peygamber Askeri Tatbikartını Sürdürüyor

İran Büyük Peygamber Askeri Tatbikartını Sürdürüyor

Büyük Peygamber 17'nin ortak tatbikatunun dördüncü günü, orta menzilli seyir füzelerinin ateşlenmesi ve IRGC deniz insansız hava araçlarının hava operasyonlarını içerdi.

Büyük peygamber 17 tatbikatının dördüncü günü, bir savaş gemisinden hassas vuruşlu, orta menzilli seyir füzelerinin ilk lez fırlatıldı Devrim Muhafızları deniz dronları ile hava operasyonları da gerçekleştirildi.

Deniz seyir füzeleri, IRGC Donanma Komutanı Tuğamiral Alireza Tangsiri ve bir grup yüksek rütbeli komutanın huzurunda eşzamanlı olarak denizdeki belirli hedefleri vurarak, ve kıyı platformlarından başarılı bir şekilde ateşlendi.

Fars haber ajansı, denizdeki belirli hedefleri aynı anda vurmak için gemilerdeki platformlardan ve sahildeki diğer platformlardan deniz seyir füzelerinin fırlatıldığını bildirdi.

Ajans, bir dronun, düşman mevzilerinin gözetleme ve izleme operasyonlarını yürütmenin ve bir hava araştırması yapmanın yanı sıra aynı anda iki hedefi vurmayı başardığını belirtti.

a, Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Alireza Tangsiri, tatbikatta kullanılan silahların İran yapımı olduğunu ve radarda tespit edilemez özelliğe olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı