İnsani ve İslami Tepki'ye Çağrı

İnsani ve İslami Tepki'ye Çağrı

Mısır'da katledilen ve direnmeyi sürdüren, Mısır halkına destek için Saraçhane'de toplanıyoruz...

ALLAH Rasulü Muhammed Mustafa (aleyhissalativesselam) şöyle buyurdular: "Haberiniz olsun ki iman çarkı ilelebet dönecektir. O çark her nerede dönüyorsa, siz onu Allah'ın kitabına uygun olarak döndürün. Haberiniz olsun sultan ve kitap ayrılacaktır. Sakın ha siz kitaptan ayrılmayın, haberiniz olsun başınıza öyle insanlar yönetici olarak geçecekler ki onlara itaat ederseniz sizi dalalete ve sapıklığa götürürler itaat etmeyip isyan ederseniz sizi öldürürler.


Orada bulunanlardan biri sordu?


"Ey Allah'ın rasulü o döneme yetişirsek peki ne yapalım ?"


Rasulullah (s.a.v) şöyle buyurdu: İsa(as)'nın ümmeti gibi olun
onları ateşe attılar testere ile parçaladılar fakat yine de dinlerinden dönmediler.


"Allah'a itaat uğruna ölmek, Allah'a isyan içinde yaşamaktan hayırlıdır."
(İbni hacer)


Muhemmed(as)In sözünü dinleyen İsevileri Adeviyyede çarmıha gerdiler. İskenderiyede ateşe attılar. Sina'da parçaladılar. Mısır'da tanklarla ezdiler onları, Ama onlar Allah'a isyan ederek yaşamaktansa Allah'a itaat uğrunda ölmeyi tercih ettiler. Firavun'a, Karun'a, Belam'a, Haman'a baş kaldırma izzetini tattılar. Rabbim sen onlara asayı gönder.

 Kardeşlerimiz için, Adeviyye Nöbeti'nde yer alarak Mısır direnişine destek, Sisi ve darbeci katillerin paralı askerleriyle gerçekleştirdiği katliama dur demek için Saraçhane nöbetine davet ediyoruz.

Tevhidhaber.com