İhvan’dan Dünkü Gözaltılar Hakkında Açıklama

İhvan’dan Dünkü Gözaltılar Hakkında Açıklama

İhvan-ı Müslimin Hareketi, Pazartesi gecesi geç saatlerde üst düzey 4 yöneticisinin daha gözaltına alınmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

İhvan-ı Müslimin’e mensup 4 kişi tutuklandı. Rehberlik Konseyi üyeleri olan bu 4 kişinin isimleri Dr. Muhammed Gizlan, Dr. Muhammed Taha Vehdan, Dr. Abdurrahman El-Ber ve Mühendis Abdülazim Eş-Şerkavi… Onlar gibi daha niceleri ülkelerini fesattan, bozgunculardan kurtarmak ve özgürlüklerini geri kazanmak adına bedel ödediler.

İhvan-ı Müslimin Hareketi tüm kadrosu, yöneticileri ve üyeleri tutuklansa da devrimci bir çizgide zulme ve askeri darbeye karşı olan tavrından asla dönmeyecektir.

İhvan-ı Müslimin Hareketi bu yoldaki mücadelesini engellemeye, saflarını bölmeye çalışanlara karşı daima dik duracak, zalime ve zulmüne karşı tek bir saf halinde hareket edecektir.

Mısırlı devrimciler! Gelin el ele, omuz omuza verelim. Hain darbecilerin karşısında yek vücut olalım. Allah, özgürlüğü için mücadele eden, bunun için bedel ödeyenlere yardım edecektir. Darbecilerin saltanatını sarsalım ki zalimler de bu halkın hala ayakta olduğunu ölmediğini, damarlarından şeref ve izzet kanının aktığını görsünler.

“Zulmedenler yakında nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini bilecekler.”

“Allah’ın ipine sımsıkı sarılın ve ayrılığa düşmeyin.”

İhvan-ı Müslimin Hareketi

15 Şaban 1436-2 Haziran 2015

iSLAMİ Analiz